Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggenrss  | tw

FAQ

1. Welk doel heeft zzpgevraagd.nl?
Zzpgevraagd.nl is een advertentiewebsite waarbij u als ZZP in contact gebracht word met opdrachtgevers door uw diensten online te plaatsen.

2. Hoe werkt de website?
Er zijn een aantal ZZP rubrieken die weer onderverdeeld zijn in een hoofd categorie en subcategorieën. U kunt na uw registratie advertenties toevoegen aan de website. Tevens kunt u uw eigen profiel aanmaken. Iets over uzelf en/ of bedrijf vertellen. U heeft de mogelijkheid om Twitter en Facebook aan uw account toe te voegen.

3. Hoe kan ik een advertentie plaatsen?
Om een advertentie te kunnen plaatsen dient u eerst geregistreerd te zijn bij zzpgevraagd.nl. Bij uw registratie dient u een aantal gegevens op te geven. Deze gegevens worden gepubliceerd in de advertentie.
Nadat u geregistreerd bent kunt u direct beginnen met het aanmaken van uw advertentie. U ontvangt van ons automatisch per e-mail uw inloggegevens. Met uw gebruikersnaam en uw verkregen wachtwoord kunt u inloggen op uw zzpgevraagd.nl account. Vanuit uw account kunt u uw profiel en advertenties toevoegen aan onze website.

4. Hoeveel kost het?
Het plaatsen van uw profiel en advertentie is gratis.

5. Kunnen alle bedrijven advertenties plaatsen?
Ook bedrijven kunnen advertenties plaatsen. Voor meer informatie lees de voorwaarden.

6. Kan ik foto’s bij mijn advertentie plaatsen?
Bij het het opstellen van uw advertentie kunt u 3 foto’s uploaden.

7. Meer vragen?
Zzpgevraagd.nl is een vrij jonge website met veel potentie. Heeft u nog vragen en vind u dat deze hier thuishoort, neem dan contact op met zzpgevraagd.nl.