Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggenrss  | tw

 

€NOTK

HOETS Marketing & Sales

  • Postcode: 8231 AM
  • Woonplaats: Lelystad
  • Provincie: Flevoland
  • Land: Nederland
  • Geplaatst: 25 november 2012 18:35
  • Verloopt op: Deze advertentie is verlopen
vimexx-hosting-voor-zzp

Omschrijving

 

Hoets Marketing & Sales maakt verkoop- en marketingplannen op voor een bedrijf en draagt de zorg voor de uitvoering ervan. In de plannen geef ik weer op wat voor manier de afzet uw bedrijf kan worden vergroot. Hierbij let ik goed op uw behoeften en eisen. Ik richt mij bij de ontwikkeling van deze plannen niet alleen op de commerciële aanpak, maar neem delen van het sales proces over waar kennis, netwerk, tijd en geld van u te kort schiet. Ik lever de capaciteit om u op tijdelijke en flexibele basis te versterken.

 

 

 

Ik hou van korte lijnen en eerlijke adviezen en zal er voor zorgen dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

 

 

 

Ook heeft Hoets Marketing & Sales een belofte aan de opdrachtgevers, die het marketing & sales pakket afnemen: Ik verdien minimaal mijzelf terug.

 

Marketing & Sales

 

Zonder Sales geen Marketing, zonder Marketing geen Sales. Om commercieel succes te behalen, is het cruciaal de sales integraal aan te sluiten op de marketing & communicatie. Ik lever daarom de expertise en de ervaring om de marketing en sales als geheel te ontwikkelen. Hiervoor gebruik ik het onderstaande stappenplan:

 

 

 

·         Analyse product, klanten en strategie

 

·         Ontwikkelen van marketing en communicatieplan

 

·         Produceren van campagnes

 

·         Campagne planning, uitvoering en evaluatie

 

·         Sales match

 

·         Sales opvolging

 

·         Lead managemen

Interim sales

Hoets Marketing & Sales is de partner wanneer u op tijdelijke basis kennis en kunde wilt inhuren binnen het vakgebied sales. Ik bied oplossingen voor bedrijven die te maken hebben met tijdelijke of structurele onderbezetting van personele capaciteiten en kwaliteiten in de vorm van advies en ondersteuning. Bij de detacheringopdrachten die ik uitvoer ligt de focus op het resultaat: prestatieverbetering, efficiency en continuïteit. Ik voel mij mede-eigenaar van het proces tot het resultaat bereikt is en overtref daarbij graag alle verwachtingen.

Coaching

Zit er een sales professional in uw bedrijfsteam die het absoluut in zich heeft, maar komt het er onvoldoende uit? En behaalt de account manager de gestelde targets niet, terwijl dat eerder wel het geval was? Ik bied één op één coaching voor de salesprofessional die meer uit zichzelf kan halen. In een vooraf gedefinieerd aantal sessies wordt gekeken naar de talenten en motivatie, de drive, het heden en verleden, de vaardigheden en vooral houding en gedrag van de persoon. Wat houdt de professional tegen om er volledig voor te gaan? Wat heeft die persoon nodig om weer on target te komen? Door de professional te laten ervaren waar zijn kracht en authenticiteit zit, zal hij weer het ultieme gaan presteren.

Zoekmachine Marketing

Bij mij kan een bedrijf terecht voor advies, implementatie en het beheer van de zoekmachine marketing campagne om de website of webshop vindbaar te maken in de top van de zoekresultaten in een zoekmachine als Google. Een goed profiel van het bedrijf op het internet is bepalend voor het succes van de doelen. Een zoekmachine als Google is voor velen een eerste stap bij het zoeken naar informatie. Wanneer een bedrijf in contact wil blijven met een bepaalde doelgroep is zoekmachine marketing de uitkomst.

 

Advertentie referentie ID: 32050b2005e576e5

    

1276 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  

Geef een reactie

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: HOETS
  • Lid sinds: 25 november 2012

Andere advertenties geplaatst door HOETS

  • Geen andere advertenties van deze adverteerder gevonden.
Laatste items geplaatst door HOETS »